Vil I med en tur i skoven?

Ferien er slut og nu er weekenden også slut. Vejret har været koldt og vi har været dovne. Heldigvis er børn gode til at fortælle én det. Her til eftermiddag begyndte de at løbe på væggene, eller i hvert fald at skændes og larme. Så vi kiggede på hinanden og blev enige om at en tur i skoven måtte være løsningen. Nogle gange skal man huske, at der skal så uendeligt lidt til for at underholde de små. Vi så et væltet træ og Conrad fik lov til at vælge hvilken retning vi alle sammen skulle gå i.

Lige om lidt forlader vi oktober og med november følger aflevering af praktikopgave, Praktikprøve og afslutning på denne praktik for mit vedkommende. For alles vedkommende her i husstanden er november lig med flyttekasser, for 1. december rykker vi i det nye hus, og vi glæder os, selvom hele den del med at pakke lejligheden ned oveni praktikprøven virker en anelse uoverskuelig lige nu.

Skriv et svar